L'Obrador dels 15

L'Obrador dels 15

 Pastelería - Panadería - Repostería
A L'Obrador dels 15 estem especialitzats a fer el pa i brioixeria artesanalment.
Ens hem proposat recuperar l'Art de fer pa de forma artesanal i natural, per oferir el pa d'abans, amb el seu aroma, molla esponjosa i crosta cruixent, i col·locar al pa en el lloc d'honor que es mereix. Som pocs, però cada cop més els que sentim respecte i amor pel pa.
Ens sentim amb la necessitat de transmetre l'herència que ens ha deixat 4 generacions de mestres flequers. El nostre objectiu és projectar al futur el que hem après del passat afegint un toc de creativitat i innovació.
A L'O15 cuidem molt les nostres matèries primeres, treballem les masses manualment i les deixem fermentar de forma natural. Utilitzem farines naturals i ecològiques, menys refinades que les de blat, com la de pedra, civada o espelta.
Et convidem a provar la nostra espiga dels 15, els nostres pans ecològics, els nostres llonguets, la nostra brioixeria vegana o bé la nostra coca de forner.

En El Obrador de los 15 estamos especializados a hacer el pan y bollería artesanalmente.
Nos hemos propuesto recuperar el Arte de hacer pan de forma artesanal y natural, para ofrecer el pan de antes, con su aroma, miga esponjosa y costra crujiente, y colocar al pan en el lugar de honor que se merece. Somos pocos, pero cada vez más los que sentimos respeto y amor por el pan.
Nos sentimos con la necesidad de transmitir la herencia que nos ha dejado 4 generaciones de maestros panaderos. Nuestro objetivo es proyectar al futuro el que hemos aprendido del pasado añadiendo un toque de creatividad e innovación.
Cuidamos mucho nuestras materias primas, trabajamos las masas manualmente y las dejamos fermentar de forma natural. Utilizamos harinas naturales y ecológicas, menos refinadas que las de trigo, como la de piedra, avena o espelta.
Te invitamos a probar nuestra espiga de los 15, nuestros panes ecológicos, nuestros panecillos, nuestra bollería vegana o bien nuestra coca de panadero.

Passeig de Maragall, 209, 08041 Barcelona