El Món dels Sabors

El Món dels Sabors

Taller de cocina, Escuela de Repostería, Alimentación, Pastelería en Mataró.
Trobaràs tota mena d'estris per a realitzar la rebosteria a casa, no només el material. sinó que també tenim els ingredients que més et costen de trobar. Fem pastissos personalitzats, galetes personalitzades....
Els nostres tallers, estan pensats per a què tots aquells, amants de la bona cuina i el bon menjar, puguin realitzar plats deliciosos i obtenir els millors resultats (tot i tenir un coneixement de cuina baix).
Proveu i veureu del que sou capaços d'elaborar amb nosaltres.
Organitzem cursos per empreses i també per a grups, digueu-nos quin tema us interessa i ús muntarem un curs a la vostra mida.

Encontrarás todo tipo de enseres para realizar la repostería en casa, no solo el material. sino que también tenemos los ingredientes que más te cuesta encontrar. Hacemos pasteles personalizados, galletas personalizadas....
Nuestros talleres, están pensados para qué todos aquellos, amantes de la buena cocina y la buena comida, puedan realizar platos deliciosos y obtener los mejores resultados (a pesar de tener un conocimiento de cocina bajo).
Probar y veréis de lo que sois capaces de elaborar.
Organizamos cursos para empresas y también para grupos, decidnos qué tema os interesa y os montaremos un curso a vuestra medida.
C/ Montserrat, 39 Baixos, 08302 Mataró (Barcelona)